Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 75,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 75,-

Binnen 3 werkdagen in huis

BLOG

Vrolijke speeltent voor de kids

Een pop-up tent… Wie kent het niet? Waar de pop-up tent nu nog vooral bekend staat als festival tent of kampeertent, zijn ze juist ook leuk om als speeltent voor kinderen te gebruiken. Speel in stijl met een tent in een vrolijke print. Heerlijk tijdens het buitenspelen. Want hoe handig is de tent voor het bouwen van een eigen fort? Als ideale verstopplek tijdens een potje verstoppertje? Of nog beter: om te kamperen in je eigen achtertuin! We hebben voor ieder kind wat wils. Gaan ze op safari in Pop-up Tent Pittig Panter? Of plukken ze de vruchten van Pop-up Tent Fris & Fruitig? De pop-up tenten zijn ruim genoeg voor minimaal 2 kinderen. En dan is er nog meer dan genoeg ruimte over voor het opbergen van andere kampeerspullen en speelgoed!

De pop-up tent wordt ook wel easy-up tent of 2-seconden tent genoemd. En dat is niet voor niets. De tent vouwt zichzelf binnen enkele seconden uit. Ideaal, zo hoef jij niet te stuntelen met die irritante traditionele tentstokken. Het is een kwestie van uitpakken, uitgooien en lekker gaan zitten. Ook het invouwen van de tent is heel eenvoudig. Je hebt er geen kind aan. Gemak dient de mens zeggen ze wel eens toch? Daarnaast handig voor de papa’s en mama’s: de speeltent zit compact verpakt in een draagzak. Daardoor is de tent makkelijk mee te nemen én op te bergen. Opgeruimd staat netjes!

Dus, ben jij nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor jouw kids? Maak van jouw tuin een speelparadijs met de pop-up tenten van Oh Crabb.

Festival camping artikelen

Pop-up tent Pittig Panter

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Fris & Fruitig

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Brutaal Biertje

 79,95
 3,95
 3,95
 3,95
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer