Veelgestelde vragen

Algemeen

Onze producten worden gemaakt door onze leverancier in China. Zij hebben alle vereiste kennis en veel ervaring met de productie van pop-up tenten. We werken nauw met hen samen om voor jullie het best mogelijke product te realiseren,
Je kunt bij ons betalen met iDeal en creditcard.

Een account aanmaken gaat gemakkelijk en snel via https://ohcrabb.nl/mijn-account.

Bekijk onze Garantie en klachten pagina voor meer informatie.

Verzenden

Bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, proberen we dezelfde werkdag nog te verwerken. Met track & trace kunt je de status van je bestelling makkelijk volgen.

Op dit moment verzenden we alleen binnen Nederland.

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code. Met deze code kun je je bestelling volgen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je bestelling. De kosten voor een brievenbus pakket zijn € 4,95. De kosten voor een standaard pakket zijn € 6,95. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd.

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Bij Oh Crabb kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Wil je jouw bestelling of een deel van je bestelling retourneren? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@ohcrabb.nl. Vermeld in deze e-mail je ordernummer en het product of de producten die je wilt retourneren. We nemen vervolgens contact met je op voor het maken van een retourafspraak.

Je retour wordt alleen in behandeling genomen mits deze aan de volgende eisen voldoet:

  • Je producten dienen in de originele verpakking retour te worden gestuurd.
  • De door jou beschadigde of gebruikte producten worden niet retour genomen.
  • Een product mag uitgepakt zijn, maar geen sporen van gebruik bevatten en dient in dezelfde staat teruggestuurd te worden.

Retourkosten zijn voor rekening van de koper. De retourkosten zijn afhankelijk van de grootte van je bestelling. De kosten voor een brievenbus pakket zijn € 4,95. De kosten voor een standaard pakket zijn € 6,95. Deze kosten worden ingehouden op de terugbetaling van de geretourneerde producten.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, gaan we controleren of je retourzending aan de juiste voorwaarden voldoet. Is dit het geval? Dan storten wij het aankoopbedrag, na aftrek van de retourkosten, binnen 5 werkdagen terug op je rekening.