Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

BLOG

Typische festival camping taferelen

Ah, het festivalseizoen! De tijd van het jaar waarin we dansen tot we erbij neervallen, liters alcohol tot ons nemen en herinneringen maken waar we de rest van het jaar over napraten. Naast alle eendaagse festivals, mag een weekendfestival met camping niet ontbreken in je partyagenda. Want iedereen die ooit op een festival camping heeft geslapen, weet dat de camping minstens net zo’n groot feest is als het festival zelf. Een ding is zeker, je ontkomt niet aan deze typische festival camping taferelen:

 • Sjouwen. Sjouwen. Sjouwen
  De auto zit tot de nok toe vol, de bolderkar of steekwagen is geregeld, iedereen heeft er zin in: de tocht naar het festivalterrein kan beginnen. Zweten, even stoppen onderweg want je verliest wat spullen, vloeken, nog een keer stoppen, zuchten… maar uiteindelijk komt er een einde aan en bereik je het festivalterrein. Echt waar. Geloof ons!
 • De precies-niet-2-persoonstent
  Je hebt de ideale kampeerplek gevonden en het is tijd om je tent op te zetten. Of nog beter: op te gooien! De tent staat, de luchtbedden zijn opgeblazen… Blijkt de tweepersoonstent niet meer te zijn dan een krappe telefooncel. Je spullen passen niet in de tent en je voeten hangen buitenboord. Gelukkig zijn de pop-up tenten van Oh Crabb écht voor twee personen. Dus twee 1-persoons luchtbedden. Of een 2-persoonsluchtbed. En dan nog is er ruimte over voor wat spullen. Ideaal!
 • WC-rolletje onder de arm
  Je staat in de rij te wachten en de smakelijke geuren komen je al tegemoet. Toiletten zijn er nooit genoeg en het is altijd de vraag of er wel wc-papier is. Of ben jij zelf goed voorbereid met een pakje tissues? Knijp een oogje dicht zodra je aan de beurt bent, want schoon zijn ze zelden.
 • Goeiemeeeeergen!
  Dan komen we op het moment waarop iedereen ’s morgens de tent uitkomt. Mensen die eruitzien alsof ze een week niet hebben geslapen, mensen die überhaupt niet hebben geslapen, mensen die met energie voor 10 weer aan de dag beginnen, mensen die in een vreemd tentje wakker zijn geworden en nu zijn verdwaald. Ga rustig op je campingstoel zitten en aanschouw.
 • Campingstoel gejat
  Of wacht… Waar is die campingstoel eigenlijk? Hij stond toch echt recht voor de tent. Waarschijnlijk heb je er iemand anders vannacht heel blij mee gemaakt!
 • Je begint met bier en eindigt met bier
  Wordt er überhaupt iets anders dan alcohol gedronken?
 • Broodje knak
  Een weekend lang denken we niet aan de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit per dag. De ouderwetse broodjes knak komen tevoorschijn en er wordt chips gegeten van het ontbijt tot aan het avondeten. Maandag beginnen we weer gezond!

Maar Oh Crabb, wat is het iedere keer weer een feest. Blijf dansen, zing mee met de muziek, pak dat extra drankje en geniet van elk moment. Tot op de camping!

Festival camping artikelen

Pop-up tent Pittig Panter

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Fris & Fruitig

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Brutaal Biertje

 79,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Pittig Panter

 3,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Fris & Fruitig

 3,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Brutaal Biertje

 3,95
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer