Oh Crabb logo zwart

OH CRABB & SOLAR
BUILT ON CREATIVITY

Campingticket voor Solar Weekend 2024 al in de pocket? Goed bezig! Maar Oh Crabb… zoek je nog een tent? Bestel de Oh Crabb pop-up tent of partytent nu met 10% korting met actiecode SOLAR2024. Dan ligt de tent op 1 en 2 augustus  2024 klaar om op te halen op de Solar camping.

Het is een kwestie van bestellen, ophalen, opgooien en je biertje opentrekken. Meer niet. Ga jij voor Pittig Panter, Fris & Fruitig of Brutaal Biertje?

Solar FAQ

Oh Crabb & Solar - built on creativity! Wat betekent dit?

Solar heeft de gezelligste festival camping. Oh Crabb de gezelligste tenten. Match made in heaven! Samen maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk. Jij bestelt je tent online bij Oh Crabb. Solar en Oh Crabb zorgen ervoor dat jij de tent alleen nog maar hoeft op te halen op de camping. Hoef jij niet te sjouwen. Scheelt weer een hoop. Gezweet. Geklaag. Gezucht. Ophalen, opgooien en je biertje opentrekken. Meer niet.

Er zijn twee ophaalmomenten. Donderdag 1 augustus of vrijdag 2 augustus. We houden je op de hoogte via de mail.

Door het unieke 2 seconden pop-up systeem, staat de tent in – je raadt het al – 2 seconden. En er komt geen tentstok meer aan te pas. Gewoon uitpakken, 2 keer knipperen en hij staat! Bij de tent worden 3 scheerlijnen en 11 haringen geleverd, zodat de tent extra goed kan worden vastgezet.

Zo snel als ‘ie staat, zo snel is ‘ie ook weer op te vouwen. Het is een kwestie van het volgen van het juiste stappenplan. Of nog beter, bekijk onze handige uitlegvideo. 

De afmeting van de tent is 215x253cm. Dit betekent dat er gemakkelijk twee 1-persoons luchtbedden of een 2-persoons luchtbed in passen. Of zelfs 3 slaapmatjes. En dan is er nog ruimte over om wat spullen op te bergen. Deze 2-persoons tent is dus écht geschikt voor 2 personen. Geen benen, luchtbedden en spullen buitenboord dus. 

Het tentzeil heeft een waterdichtheid van PU>2000mm en het grondzeil van PU>2400mm. Dit betekent dat de tent bestendigd is tegen een waterdruk van 2 meter, oftewel een Hollandse regenbui. Bij langdurige, hevige regenbuien en storm kunnen we volledige waterdichtheid niet garanderen.

De tent heeft een dubbele ritssluiting. Je kunt daarom de tent afsluiten met een (klein) slotje.

OH CRABB, WÉÉR EEN TUTORIAL

Eén keer kijken en inklappen wordt een eitje

FAQ

Is het opzetten van de tent gemakkelijk?

Door het unieke 2 seconden pop-up systeem, staat de tent in – je raadt het al – 2 seconden. En er komt geen tentstok meer aan te pas. Gewoon uitpakken, 2 keer knipperen en hij staat! Bij de tent worden 3 scheerlijnen en 11 haringen geleverd, zodat de tent extra goed kan worden vastgezet.

De pop-up tent wordt geleverd met bijbehorende haringen en scheerlijnen. We raden aan de tent hiermee goed vast te zetten, zodat de tent bestendigd is tegen een Nederlands windje. Daarnaast is dit ook beter voor de waterdichtheid van het tentzeil. 

Het tentzeil heeft een waterdichtheid van PU>2000mm en het grondzeil van PU>2400mm. Dit betekent dat de tent bestendigd is tegen een waterdruk van 2 meter, oftewel een Hollandse regenbui. Wel raden we aan om altijd een grondzeil en de bijgeleverde scheerlijnen te gebruiken. Bij langdurige, hevige regenbuien en storm kunnen we volledige waterdichtheid niet garanderen. Maar zeg nu eerlijk, dan wil er toch niemand op de camping staan? 

Bij polyester tenten heb je altijd kans op condensvorming. Daar is niets mis mee, dit betekent niet dat de tent niet waterdicht is. Om condensvorming te voorkomen of verminderen kun je een aantal dingen doen. Zo kun je de tent ventileren met de ventilatiepanelen aan de zijkanten van de tent. Dit beperkt de condensvorming en zorgt ook meteen voor frisse lucht in de tent. Dit raden we sowieso aan na een avondje stappen. Daarnaast raden wij aan om de spullen in de tent zoveel mogelijk los van het tentzeil te zetten en om de tent op een grondzeil te plaatsen. 

Zo snel als ‘ie staat, zo snel is ‘ie ook weer op te vouwen. Het is een kwestie van het volgen van het juiste stappenplan. Of nog beter, bekijk onze handige uitlegvideo. 

De afmeting van de tent is 215x253cm. Dit betekent dat er gemakkelijk twee 1-persoons luchtbedden of een 2-persoons luchtbed in passen. Of zelfs 3 slaapmatjes. En dan is er nog ruimte over om wat spullen op te bergen. Deze 2-persoons tent is dus écht geschikt voor 2 tot 3 personen. Zonder dat je met je benen buiten ligt. De voorkeur gaat ernaar uit om luchtbedden of slaapmatjes van maximaal 6cm hoog te gebruiken. Bij luchtbedden of slaapmatjes hoger dan 6 cm vergroot je namelijk de kans op condensvorming, omdat het luchtbed dan het tentzeil kan raken. 

Het grondzeil van de tent is waterdicht. We raden het echter altijd aan een onderzeil te gebruiken. Om schuren en scheuren tegen te gaan. Dat bewaren wij liever voor in de kroeg.