Oh Crabb
Solar

OH CRABB & SOLAR
BUILT ON CREATIVITY

Campingticket voor Solar Weekend 2024 al in de pocket? Goed bezig! Maar Oh Crabb… zoek je nog een tent? Bestel de Oh Crabb pop-up tent of partytent nu met 10% korting met actiecode SOLAR2024. Dan ligt de tent op 1 en 2 augustus  2024 klaar om op te halen op de Solar camping.

Het is een kwestie van bestellen, ophalen, opgooien en je biertje opentrekken. Meer niet. Ga jij voor Pittig Panter, Fris & Fruitig of Brutaal Biertje?

Solar FAQ

Oh Crabb & Solar - built on creativity! Wat betekent dit?

Solar heeft de gezelligste festival camping. Oh Crabb de gezelligste tenten. Match made in heaven! Samen maken we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk. Jij bestelt je tent online bij Oh Crabb. Solar en Oh Crabb zorgen ervoor dat jij de tent alleen nog maar hoeft op te halen op de camping. Hoef jij niet te sjouwen. Scheelt weer een hoop. Gezweet. Geklaag. Gezucht. Ophalen, opgooien en je biertje opentrekken. Meer niet.

Er zijn twee ophaalmomenten. Donderdag 1 augustus of vrijdag 2 augustus. We houden je op de hoogte via de mail.

Door het unieke 2 seconden pop-up systeem, staat de tent in – je raadt het al – 2 seconden. En er komt geen tentstok meer aan te pas. Gewoon uitpakken, 2 keer knipperen en hij staat! Bij de tent worden 3 scheerlijnen en 11 haringen geleverd, zodat de tent extra goed kan worden vastgezet.

Zo snel als ‘ie staat, zo snel is ‘ie ook weer op te vouwen. Het is een kwestie van het volgen van het juiste stappenplan. Of nog beter, bekijk onze handige uitlegvideo. 

De afmeting van de tent is 215x253cm. Dit betekent dat er gemakkelijk twee 1-persoons luchtbedden of een 2-persoons luchtbed in passen. Of zelfs 3 slaapmatjes. En dan is er nog ruimte over om wat spullen op te bergen. Deze 2-persoons tent is dus écht geschikt voor 2 personen. Geen benen, luchtbedden en spullen buitenboord dus. 

Het tentzeil heeft een waterdichtheid van PU>2000mm en het grondzeil van PU>2400mm. Dit betekent dat de tent bestendigd is tegen een waterdruk van 2 meter, oftewel een Hollandse regenbui. Bij langdurige, hevige regenbuien en storm kunnen we volledige waterdichtheid niet garanderen.

De tent heeft een dubbele ritssluiting. Je kunt daarom de tent afsluiten met een (klein) slotje.

OH CRABB, WÉÉR EEN TUTORIAL

Eén keer kijken en inklappen wordt een eitje

Block "201" not found