Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

BLOG

Oh Crabb, daar is ie dan!

De partytent Pittig Panter! Vanaf nu kun je bij Oh Crabb ook terecht voor een 3×3 budget partytent in onze unieke panterprint. Hoe leuk is dit om jouw campingspot of tuinfeestje aan te kleden? En geloof ons. Jullie zullen opvallen! Alle hoofden zullen zich omdraaien als ze langs jouw spot komen gelopen.

We blijven toch Nederlanders. Hebben altijd wel iets te klagen. Zodra de zon ook maar een beetje begint te schijnen vinden we het meteen te warm. Met één drupje regen willen we alweer emigreren naar het zonnige zuiden. Met partytent Pittig Panter zit je lekker in de schaduw als je het Nederlandse zonnetje toch even beu bent. Of heerlijk droog terwijl je de regen hoort tikken op het tentzeil.

Het opvouwen van de partytent is zo gepiept. Maar is jouw handleiding natgeregend of op het laatste festival blijven liggen? No worries! We got your back. Wij leggen het je stap voor stap nog een keer uit.

Klik hier voor de handleiding: partytent 3×3 panterprint

  1. Alle onderdelen van het frame zijn genummerd. Dus het is handig om eerst alle onderdelen te sorteren.
  2. Begin met de opbouw van het dak van de partytent. Gebruik de palen met nummer 3 en 4 en de hoekelementen om het vierkante frame te maken.
  3. Werk vervolgens met palen 1 en 2 naar het puntelement in de nok toe.
  4. Het dak staat al bijna! Tijd om aan de poten te beginnen. Schuif onderdeel 5 en 6 in elkaar en plaats één paal onder elke hoek van het vierkante frame.
  5. Bevestig de “voetjes” aan iedere poot.
  6. Trek het tentzeil over de partytent heen en maak vast met de lussen aan het vierkante frame. Bevestig daarna de haken van het tentzeil aan iedere poot.
  7. Zet de partytent stevig vast met de bijgeleverde scheerlijnen en haringen. Dankzij het lichte gewicht is de partytent makkelijk mee te nemen, maar niet bestemd tegen veel regen of harde wind.

Een kind kan de was doen! Hoe meer handjes, hoe makkelijker het gaat. Maar ook met twee personen of zelfs alleen is het appeltje eitje.

 

Festival camping artikelen

Pop-up tent Pittig Panter

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Fris & Fruitig

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Brutaal Biertje

 79,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Pittig Panter

 3,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Fris & Fruitig

 3,95

Festival accessoires

Vlaggenlijn Brutaal Biertje

 3,95
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer