Garantie en klachten

Garantie

De pop-up tent is ontwikkeld voor tijdelijk gebruik (4 weken per jaar) tijdens jouw favoriete festival of op de camping. Het langdurig blootstellen aan UV stralen kan de stoffen van de tent aantasten. De tenten zijn niet ontwikkeld om permanent buiten te staan. Het is belangrijk om de tent na gebruik goed op te drogen, voordat je de tent binnen opbergt. De garantietermijn voor de tent bedraagt 1 jaar.

De garantie is ongeldig voor elk product dat op enige wijze is gewijzigd of beschadigd door menselijk gebruik. De garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door wind, regen of andere natuurkrachten. Noch op accidentele of opzettelijke beschadiging van het product, noch op gebruik van het product dat niet conform de productinstructies is gebruikt. Deze uitdrukkelijke garantie wordt verstrekt in plaats van alle andere garanties, expliciet of impliciet.

Klacht

Heb je een klacht over een van onze producten? Wij staan voor je klaar. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar klantenservice@ohcrabb.nl. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.