Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Is de partytent waterdicht?

Het zeildoek van de feesttent is gemaakt van 170T en is hierdoor waterdicht. Bij hevige, langdurige regenval kunnen wij geen volledige waterdichtheid garanderen.

Lees meer »

Moet de 3×3 partytent worden vastgezet?

De partytent wordt geleverd met bijbehorende haringen en scheerlijnen. We raden aan de tent hiermee goed vast te zetten, zodat de tent bestendigd is tegen een Nederlands windje.  Let op: de budget partytent is niet geschikt voor zware regenval, wind en sneeuwval.

Lees meer »

Moet ik een onderzeil gebruiken?

Het grondzeil van de tent is waterdicht. We raden het echter altijd aan een onderzeil te gebruiken. Om schuren en scheuren tegen te gaan. Dat bewaren wij liever voor in de kroeg. 

Lees meer »

Wat is de afmeting van de tent?

De afmeting van de tent is 215x253cm. Dit betekent dat er gemakkelijk twee 1-persoons luchtbedden of een 2-persoons luchtbed in passen. Of zelfs 3 slaapmatjes. En dan is er nog ruimte over om wat spullen op te bergen. Deze 2-persoons tent is dus écht geschikt voor 2 tot 3 personen.

Lees meer »

Hoe kan ik de tent weer opvouwen?

Zo snel als ‘ie staat, zo snel is ‘ie ook weer op te vouwen. Het is een kwestie van het volgen van het juiste stappenplan. Of nog beter, bekijk onze handige uitlegvideo. 

Lees meer »

Hoe voorkom je condensvorming?

Bij polyester tenten heb je altijd kans op condensvorming. Daar is niets mis mee, dit betekent niet dat de tent niet waterdicht is. Om condensvorming te voorkomen of verminderen kun je een aantal dingen doen. Zo kun je de tent ventileren met de ventilatiepanelen aan de zijkanten van de tent.

Lees meer »

Is de tent waterdicht?

Het tentzeil heeft een waterdichtheid van PU>2000mm en het grondzeil van PU>2400mm. Dit betekent dat de tent bestendigd is tegen een waterdruk van 2 meter, oftewel een Hollandse regenbui. Wel raden we aan om altijd een grondzeil en de bijgeleverde scheerlijnen te gebruiken. Bij langdurige, hevige regenbuien en storm kunnen

Lees meer »

Moet de tent worden vastgezet?

De pop-up tent wordt geleverd met bijbehorende haringen en scheerlijnen. We raden aan de tent hiermee goed vast te zetten, zodat de tent bestendigd is tegen een Nederlands windje. Daarnaast is dit ook beter voor de waterdichtheid van het tentzeil. 

Lees meer »
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer