Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

BLOG

De ultieme Festival Survival Guide

Tips voor het overleven van het festivalweekend

Ben je klaar om je dansschoenen aan te trekken, je glitters op te doen en jezelf klaar te stomen voor een weekend lang feesten? Niets is leuker dan een weekend met je vrienden doorbrengen op de festivalcamping. Maar laten we eerlijk zijn, een festivalweekend kan ook behoorlijk uitdagend zijn. Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen! Met deze ultieme Festival Survival Guide ben jij helemaal klaar voor een weekendje op de festivalcamping.

 • Niets is zo verraderlijk als het weer
  Nederland blijft Nederland. Het liefst staan we met een drankje in de hand te dansen in de zon, maar een Hollandse regenbui kunnen we helaas niet uitsluiten. Zorg er daarom voor dat je altijd een poncho bij je hebt. Het compacte ontwerp van wegwerpponcho’s maakt ‘m perfect voor in je tas. Gemakkelijk mee te nemen en altijd voorbereid op een onverwachte bui.

  De partytent: onmisbaar op de festivalcamping. Heel het weekend zonnig? De 3×3 partytent biedt je schaduw. Staan er wat buien op het menu? De tent houdt je droog. De partytent biedt bescherming bij alle weertypes. Creëer met je vrienden een eigen gezellige campingspot met een partytent en bijbehorende accessoires.
 • Eet gezond en blijf gehydrateerd
  Door al je enthousiasme, de alcohol en de broodjes kroket vergeet je bijna voor je lichaam te zorgen. Zorg daarom voor voldoende water en start je dag met gezonde snacks zoals een banaan, noten of een krentenbol.

 • Zorg voor voldoende rust
  Last but not least, druk af en toe op de pauzeknop. De meeste festivalgangers zullen de voorgeschreven 7 uur slaap niet halen, maar probeer toch op tijd rust te pakken. Een luchtbed en een goede slaapzak zijn cruciaal; de weinige uurtjes die je slaapt lig je in ieder geval comfortabel. Vergeet daarnaast niet je oordopjes en slaapmasker mee te nemen.

 • Samen is alles leuker
  Festivals zijn het allerleukst als je ze deelt met vrienden! Zorg voor een gezellige festivalcrew waarmee je het hele weekend uit je dak kunt gaan. Vergeet niet om een herkenningspunt af te spreken voor het geval je elkaar kwijtraakt in de menigte.

   

  Dus, hier heb je jouw ultieme festival survival guide! Volg deze tips en je bent helemaal klaar om het festivalterrein te veroveren en een onvergetelijk weekend vol muziek, plezier en avontuur te beleven. Zie je daar, festivalgangers!

Festival camping artikelen

Pop-up tent Pittig Panter

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Fris & Fruitig

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Brutaal Biertje

 79,95
 3,95
 3,95
 3,95
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer