Ohcrabb.nl

Opvallende prints

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

Alles voor jouw festival

Gratis verzending vanaf € 100,-

Binnen 3 werkdagen in huis

BLOG

Festival boodschappenlijst

Het festival camping seizoen staat alweer in de startblokken om te beginnen. Een weekendje op de festival camping is vaak het leukste weekend van het jaar. Maar betekent ook weinig slapen en veel geld uitgeven. Bijvoorbeeld aan stokjes saté, een hamburger of warme wafel bij de foodtrucks. Heel lekker, maar ook duur. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rij waarin je minstens 20 minuten hebt staan wachten op jouw diner voor die dag. Toch weer 20 kostbare minuten weggegooid. En dat is zonde! Het kan zoveel makkelijker. En goedkoper. Bereid je voor op de ultieme festival voedsel boodschappenlijst:

  • Voedsel in blik. Zo veel en verschillend mogelijk. Dat blijft lang goed, is niet duur maar nog een soort van gezond én hoef je niet te koelen. Tonijn in blik, fruit in blik, knakworsten, kikkererwten, soep. Leef je uit.
  • Zin in zoet maar niet in droog brood van een paar dagen oud? Eierkoeken, peperkoek en krentenbollen blijven lang lekker! Ze zijn ook nog eens rijk aan vezels dus zorgen ervoor dat jij de komende uren geen eten meer nodig hebt.
  • Pindakaas, speculoos en Nutella. Voor ontbijt, lunch en avondeten. Wie wil dat nu niet tijdens zo’n weekend?
  • Na een avondje doorhalen word je natuurlijk het liefst wakker met een goede kop koffie voordat jij jouw eerste blik bier weer opentrekt. Maar waarom moet er altijd zo’n lange rij voor die veel-te-dure koffiebar staan? Oh Crabb to the rescue: zorg voor een gasstelletje en goede oploskoffie en binnen de kortste keer heb jij je eigen bakkie pleur. Je kunt je dag niet beter beginnen, toch?
  • Behoefte aan wat suiker en energie? Of even helemaal klaar met de smaak van gewoon water of bier? Vergeet dan niet mini limonadesiroop flesjes mee te nemen! Mini, dus makkelijk mee te nemen in jouw tas en geeft nét dat beetje extra smaak aan jouw flesje water of bier. Thank us later!
  • Genoeg zoet. Wij willen zout! Zakken chips kunnen natuurlijk niet ontbreken op jouw boodschappenlijstje. Voor na het stappen. Of als ontbijt. Eigenlijk gewoon het hele weekend lekker.

Zo kom jij dat weekend wel door, toch? Have fun!

Festival camping artikelen

Pop-up tent Pittig Panter

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Fris & Fruitig

 79,95

Festival camping artikelen

Pop-up tent Brutaal Biertje

 79,95
 3,95
 3,95
 3,95
Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk. Op deze website maken we gebruik van cookies om uw bezoek te verbeteren. Lees meer