Oh Crabb op Solar Festival 2023

POPULAIRE PRODUCTEN BIJ OH CRABB.

Maak van ieder festival een feestje met onze festival camping artikelen, festival accessoires en alles om jouw festival outfit helemaal af te maken!
Solar

OH CRABB & SOLAR

BUILT ON CREATIVITY

Campingticket voor Solar Weekend 2024 al in de pocket? Goed bezig! Maar Oh Crabb… zoek je nog een tent? Bestel de Oh Crabb pop-up tent of partytent nu, dan ligt de tent op 1 en 2 augustus 2024 klaar om op te halen op de Solar camping.

Het is een kwestie van bestellen, ophalen, opgooien en je biertje opentrekken. Meer niet. Ga jij voor Pittig Panter, Fris & Fruitig of Brutaal Biertje?

Ps. Wil je van jouw campingspot op Solar een écht feestje maken? Voeg dan ook meteen wat leuke festival accessoires toe aan jouw winkelmandje!

OH CRABB MAAKT VAN IEDER FESTIVAL EEN FEESTJE

Festival camping artikelen

Waarom kleurt een festival of camping vol tenten en caravans nog standaard grijs, blauw of wit? Dit kan opvallender, vrolijker en unieker! Oh Crabb maakt van jouw festival campingspot een feestje. Kies bijvoorbeeld voor een festival partytent of een pop-up tent in een kleurrijke print: Pittig Panter, Fris & Fruitig en Brutaal Biertje. De tenten zijn niet alleen heel erg leuk, ze zijn ook snel en gemakkelijk op te zetten, stevig en weerbestendig.

Wil jij er zeker van zijn dat jouw plek dé hotspot van de festival camping is? Vergeet dan jouw campingspot niet aan te kleden met vrolijke opblaasartikelen en feestartikelen. Speel een gezellig drankspelletje met onze beerpong red cups of pak jouw waterpistooltjes erbij voor een echt watergevecht met de buren. Want daarvoor ben je nooit te oud toch?

Festival accessoires

Ik ga naar een festival en neem mee… mijn festival zonnebril, lievelings festival waaier voor de zonnige dagen en natuurlijk shiny gezicht glitters, helemaal van nu! Jouw campingplek ook voorzien van de leukste feestartikelen? Bij Oh Crabb kun je ook terecht voor al jouw party gadgets om jouw festival of feestje compleet te maken. Van gezellige vlaggenlijnen tot vrolijke opblaasbare artikelen.

Festival outfit

Het festivalseizoen breekt weer aan. Haal jouw tofste festival outfits maar weer uit de kast, want we gaan weer shinen! Maak jouw festival outfit compleet met bijvoorbeeld onze toffe heuptasjes, festival brillen, festival waaiers, bandana’s en face jewels. Wordt er regen voorspeld? Ook aan die festival outfit hebben we gedacht. Wees voorbereid en koop jouw poncho nu eenvoudig online bij Oh Crabb.